Kooktechnieken
Informatie over browserondersteuning
makroshop.be wordt niet ondersteund door deze browser

Kooktechnieken

€ 13,50 Btw incl.
Hoeveelheid
Art. №: 9789044739275

Kooktechnieken

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
Art. №: 9789044739275

Kooktechnieken

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!

Productdetails

Algemeen
ISBN
9789044739275
Dikte
30 mm
Editie
1 - 01
Publicatiestatus
Active
Publicatiedatum
2013-11-15
Aantal pagina's
480
Uitgever
Zuidnederlandse Uitgeverij (ZNU)
Auteur
CLAUDIA LENZ, CLAUDIA BRUCKMANN
Productvorm
Paperback / softback
Eenheidsgewicht
1210 gr
Taal van de tekst
Dutch; Flemish
Logistieke informatie
Gewicht
1210 g
Hoogte
220 mm
Breedte
170 mm
Diepte
320 mm

Beoordeling (0)

0
Er bestaat nog geen review voor dit product.
5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0
Voeg een review toe over Kooktechnieken. (Meld je aan om een review toe te voegen). Voeg een review toe
Er bestaat nog geen review voor dit product.
Prijs
€ 13,50 Btw incl.
Toevoegen aan wenslijst

Toevoegen aan wenslijst

Kooktechnieken

€ 13,50 Btw incl.

Enkel beschikbaar in onze winkels (zie beschikbaarheid)


Beschikbaarheid in onze winkels*:
  • Niet in voorraad
  • Niet in voorraad
  • Niet in voorraad
  • Niet in voorraad
  • Niet in voorraad
  • Niet in voorraad
* voorraadniveau is indicatief
Deze pagina printen
Controleer beschikbaarheid
Minimale afname voor DRIVE-IN thuislevering is € 0 (incl. BTW) per bestelling.
Minimaal stuks Helaas, nog maar stuk(s) beschikbaar. Enkel beschikbaar in veelvouden van .
Ongeldig formaat. Voorbeeld: 9000 - Gent
Ongeldige straatnaam (geen huisnummer invullen!) Levering op dit adres is niet beschikbaar

Levering van:

De voorraad in deze winkel is momenteel: 109

Kosten thuislevering
69.00 Btw incl.
Kies de leverdatum.

Niet meer beschikbaar

De voorraad in deze winkel is momenteel: 0

Verwittig me wanneer het opnieuw beschikbaar is.

Afhaling vanaf:

De voorraad in deze winkel is momenteel:

Niet meer beschikbaar

De voorraad in deze winkel is momenteel: 0

Controleer de beschikbaarheid in een andere winkel.

Even geduld aub...
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinus