Sous-Vide koken thuis (Sabrina Crijns, Steven Sanders)
0 0 100

Sorry, dit artikel is online niet in voorraad.

22,50

Sous-Vide koken thuis (Sabrina Crijns, Steven Sanders)

0 0 100

224 p. | Nederlands | Hardback | Manteau
Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden....

Productbrochure

Meer informatie

Sous-Vide koken thuis (Sabrina Crijns, Steven Sanders)
Productprijs (incl. btw)
22,50

Toevoegen aan wenslijst
Sorry, dit artikel is online niet in voorraad.
Thuislevering€ 1,98
Gratis levering vanaf:€ 35,00
Leveringstermijn:Op werkdagen voor 14u besteld = volgende werkdag geleverd! 

Machelen: Niet in voorraad
Deurne: Niet in voorraad
Eke: Niet in voorraad
Sint-Pieters-Leeuw: Niet in voorraad
Lodelinsart: Niet in voorraad
Alleur: Niet in voorraad
* Voorraadniveaus zijn indicatief.

Stuur naar een vriend(in)

Sluiten
 

Productbeschrijving

Naar boven
Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een perfect gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron. In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de kooktechniek, de apparatuur, de voordelen, de ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor sous-vide. Daarna volgen meer dan 75 recepten die laten zien hoe makkelijk je het vacuümgaren onder de knie krijgt. En zodra je van het malse vlees, de sappige vis of de smaakvolle groenten hebt geproefd, wil je ze nooit meer anders bereiden. Buikspek met bierlak en zilveruitjes, Gevulde kipfilet, Fris slaatje van crunchy eendenborst, Perfect gegaarde zalm met een romige dillesaus, Tarbot met prei en tomatenconfit, Rozemarijnaardappeltjes, Witloof met sinaasappel, Rabarber met amandelkruim… Komt het water je al in de mond?

Specificaties

Naar boven

Onze referentie: 9789022336014

  • Taal: Nederlands
  • Publicatievorm: Hardback
  • Auteur: Sabrina Crijns, Steven Sanders
  • Uitgeverij: Manteau
  • Editie: 1
  • Aantal pagina's: 224
  • Gewicht: 875
  • Afmetingen: 248x176x25
  • ISBN: 9789022336014
  • Publicatiedatum: 10/04/2019

Productbrochure

Reviews (0)

Naar boven
Schrijf je beoordeling hier!

Verwante producten

Naar boven

Druk deze pagina af

Verstuur deze lijst per e-mail

Sluiten